Es Català
ES / CAT
ALCO
    
ON ESTEM?     ALCO ALCO     
ALCO ALCO ALCO ALCO

MODULA: El teu espai en lloguer. Veure vídeo


Publicada el 26/07/21
Alquiler módulos, Módulos prefabricados,

 

La nova línia de servei en lloguer d’ALCO

MODULA, és la resposta a les noves necessitats d’avui.

ALCO, ara a més del lloguer del mòdul per a cobrir necessitats d’espais en la construcció, esdeveniments, indústria, sanitat, educació…proporciona també un total servei de l’equipament

MODULA, el teu espai en lloguer des del mobiliari, equips de comunicació, sistemes de seguretat i control d’accessos, sistemes de purificació aire, servei de manteniment, tractaments de desinfecció, fins a l’interiorisme interior i retolació exterior de l’espai modular.

Tot el que necessitis, perquè el teu espai de treball en lloguer, estigui disponible i amb tot, en qualsevol lloc i durant el temps que necessitis.
MODULA, CONFIGURA EL TEU ESPAI DE TREBALL

MOBILIARI
Alco presenta diferents packs amb preus molt ajustats per al lloguer de cadires, taules, taules de reunió, taquilles, bancs i tots els complements necessaris per a condicionar les oficines, menjadors o vestuaris.

MANTENIMENT
L’objectiu d´ Alco és que el client es despreocupi de l’equipament del mòdul, tant de les possibles necessitats del mobiliari, equips de comunicació, controls d’accés… com del manteniment de la pròpia instal·lació (neteja d’aires condicionats, revisió de les cobertes i canalitzacions, revisió de portes, finestres, i altres elements que tenen desgast…) Contractes semestrals o anuals.

SERVEI D’HIGIENE I DESINFECCIÓ
La situació sanitària està millorant, però encara és totalment necessari i obligatori garantir la higiene, prevenció i seguretat dels treballadors al lloc de treball, enfront la Covid19,
Alco ofereix un servei de desinfecció amb personal tècnic i productes certificats enfront la Covid19.

Despreocupa’t del teu espai de treball, lloga MODULA, i treballa demà amb el mobiliari, equips de comunicació, neteja i manteniment en mans d’un únic interlocutor, amb personal tècnic i atenció directa.

Més info